SEN1 creëert kaarten in alle soorten en maten, afgestemd op de doelgroep. Kaarten hebben vaak een bepaalde allure, welke SEN1 goed tot zijn recht kan laten komen. Met de kaarten van SEN1 kunt u beschikken over een bijzonder effectief middel om bijvoorbeeld:

  • ruimtelijke data op een aantrekkelijke en effectieve manier weer te geven
  • de locatie van uw organisatie te tonen
  • thema(‘s) op een ruitemlijke manier te visualiseren (voorbeeld en voorbeeld)
  • kaarten te tonen waarbij hoogte in 3D wordt gevisualiseerd voor een zeer natuurlijke weergave (voorbeeld)
  • ruimtelijke analyses te maken

 
Zie hier voor voorbeelden van alle kaarten, of de kaarten waarin specfifiek hoogte in 3D is gevisualiseerd.

Artistieke kaarten

Écht uniek zijn de artistieke kaarten van SEN1. Hierin wordt hoogte in 3D gevisualiseerd, waarbij je de omgeving op de kaart bijna kunt aanraken. In Nederland is er relatief weinig hoogteverschil, en juist dat maakt het leuk om deze kleine verschillen op een creatieve manier te visualiseren en te benadrukken. Elk gebied heeft zijn eigen karakteristieken, waardoor de manier van visualiseren elke keer weer anders is. Mensen denken wel eens dat het een echte fysieke 3D visualisatie is. Dat is het niet, maar het geeft wel die indruk. Het is écht iets bijzonders en uniek!

De artistieke kaarten worden op luxe dibond geprint, t/m 80x80cm groot en in hoge resolutie (geschikt voor print). U kunt verder kiezen voor een mat of glans afwerking. Kijk ook eens naar de hoogtes in úw omgeving.

Lees meer of stuur een bericht…