Betere beslissingen door betere informatie

Door middel van online questionnaire kan SEN1 voor u een uitvraag doen bij een voor u interessante doelgroep. Hiermee kunt u in een informatiebehoefte voorzien die u, met inzichten en analyses, kan ondersteunen in het nemen van beslissingen. De themas zijn vrijwel oneindig. Denk aan bijvoorbeeld hoe een bepaalde doelgroep aankijkt tegen:

  • aspecten in hun leefomgeving
  • aspecten ten aanzien van hun appartementencomplex (VvE)
  • een evenement waaraan zij hebben deelgenomen
  • een organisatie, merk, product of dienst

 
Wat vinden zij daarin belangrijk? Wat bepaalt hun houding en waardoor zou deze kunnen veranderen? De mogelijke doelgroepen kunnen divers zijn, denk aan klanten, medewerkers, leveranciers, studenten, ICT gebruikers, bewoners (VvE), inwonders, et ecetera.

SEN1 beschikt over de kennis om een questionnaire op te zetten die voorziet in uw informatiebehoefte. Door middel van de juiste vragen stellen én de vragen juist stellen krijgt u een doelgerichte uitvraag die het voor respondenten zo makkelijk mogelijk maakt. SEN1 kan vervolgens voor u de ontstane data verder transformeren voor inzicht en analyse, in een professioneel rapport. Zie ook de Questionnaire Gids (pdf).

Continu Questionnaire

Een continu questionnaire, waarbij de uitvraag voor een langere periode beschikbaar is, is ook mogelijk. Tussentijds kunt u dan de data gebruiken en bijvoorbeeld inzicht krijgen in de veranderingen over de tijd.