Making sense of data. En daarmee informatieproducten creëren die impact hebben.
SEN1 is een initiatief van data analist en visualisatie consultant Marco Theunissen. SEN1 creëert waarde uit data met diensten voor reporting, visualization en analytics. Het resultaat voor ú zijn strakke informatieproducten, zoals reports, dashboards of andere data visualisaties. Eventueel periodiek ge-update met nieuwe data.

Geen zorgen over de inzet van ICT-applicaties en het bijkomende beheer en onderhoud. Gewoon de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm.

Denk bijvoorbeeld aan een PDF-report (voorbeeld en voorbeeld, pdf) dat periodiek wordt ge-update met de laatste cijfers en visualisaties over een thema waarover u inzicht nodig heeft. Of een interactief dashboard (voorbeeld). Denk ook in contexten zoals tactische/strategische sturing, websites, intranet, gedrukte media, educatie of workshops.

De informatieproducten van SEN1 zijn gepositioneerd ergens tussen brede enterprise oplossingen en werken in Excel. Daar waar de behoefte aan inzicht groot is, maar geen echte oplossing beschikbaar is. Hierbij richt SEN1 zich op kleine en grote organisaties in zowel de private als de publieke sector. Lees meer…