Eredivisie voetbal: Rankings Trend

De stand op de ranglijst met trend per team over de wedstrijden. En ook op basis van alleen thuis- of uit-wedstrijden. Selecteer het team, en of u de totale stand (alle wedstrijden meegenomen), de thuis-stand (alleen thuis-wedstrijden meegenomen) of de uit-stand (alleen uit-wedstrijden meegenomen) wilt zien. De punten representeren een speeldag, een dag waarop minimaal één wedstrijd is gespeeld. De oudste speeldag is de speeldag waarop alle teams minimaal één wedstrijd hebben gespeeld. Aan de rechterkant staan de teams op basis van de huidge stand (op peildatum). Een gevulde punt betekent dat het betreffende team op die speeldag een wedstrijd heeft gespeeld, in tegenstelling tot een niet-gevulde punt. Beweeg met de muis over de punten voor detailinformatie.

De data wordt na elke speelronde ge-update. Dit informatieproduct valt onder een Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-NC-SA 4.0) 🔗 licentie.Bovenstaande is ook beschikbaar als een “One Pager” per team (PDF, opent direct, menu is gesorteerd op huidige stand):


Voorgaande seizoenen (op volgende pagina’s): 2022-2023, 2021-2022, 2020-2021, 2019-2020 (tussentijds afgelast door de Corona-crisis)